Fix OneDrive 'Filen er låst til delt brug af ...' fejl

Vi anbefaler: Programmet for korrektion af fejl, optimere og fremskynde Windows.

Filen er låst til delt brug af ... er en fejlmeddelelse, som nogle OneDrive for Business-brugere har set op på deres OneDrive-sider. Derfor kan de ikke åbne eller slette en låst fil. Fejlmeddelelsen opstår for brugere, der deler filer på netværk. Dette er et par beslutninger, der kan rette "Fejlen er låst ".

LØSET: OneDrive-filen er låst til delt brug

  1. Vent nogle få timer
  2. Kontrollér, at filen ikke allerede er åben
  3. Sluk Kræver Udtjekning Mulighed
  4. Juster indstillingerne for tilladelsesniveauer

1. Vent nogle få timer

Det kan bare være tilfældet, at en anden bruger faktisk redigerer dokumentet. Så vent et par timer, eller indtil næste dag, før du vender tilbage for at åbne den ønskede fil. Se dog nogle af de andre rettelser nedenfor, hvis du er sikker på, at en anden bruger ikke redigerer filen.

2. Kontrollér, at filen ikke allerede er åben

Du har måske allerede åbnet den låste fil i din browser eller anden Office-software. For at sikre, at det ikke er tilfældet, skal du lukke alle dine browser faner og derefter browseren. Kontroller derefter, at der ikke er nogen Office-apps eller -processer, der er angivet i Task Manager som følger.

  • Højreklik på Windows 10 Start-knappen for at åbne en menu, der indeholder Opgavehåndtering.
  • Klik på Task Manager for at åbne vinduet vist direkte nedenfor.

  • Vælg alle Office-apps, der er angivet på fanen Processes processefane, som f.eks. Winword.exe, og tryk på knappen Slutopgave for at lukke dem.
  • Derefter skal du åbne din browser igen, logge ind på OneDrive for Business (via Office 365 portal) og kontrollere, om filen stadig er låst.

3. Sluk for Kræver Udtjekning

  • Kontroller, at check-out-indstillingen ikke er aktiveret i OneDrive. For at gøre det skal du åbne OneDrive for Business i en browser.
  • Klik på gearknappen ( Indstillinger ) for at vælge Site Settings .
  • Klik derefter på Site administration > Websitebiblioteker og lister > Tilpas dokumenter og Versionsindstillinger .
  • Vælg No- radioknappen for Kræv dokumenter, der skal tjekkes, før de kan redigeres .
  • Tryk derefter på OK- knappen.

4. Juster indstillingerne for tilladelsesniveauer

  • Nogle brugere har bekræftet, at de har rettet fejlen " filen er låst til delt brug " ved at justere indstillingerne for tilladelsesniveau. Først logger du på Office 365 og åbner OneDrive for Business derfra.
  • Klik på knappen Indstillinger (gear) for at vælge Site Settings .
  • Vælg Site Permissions for at åbne fanen Tilladelser.
  • Klik derefter på Tilladelsesniveauer på fanen Tilladelser, og vælg Rediger indstilling.
  • Marker afkrydsningsfeltet Marker alt for at vælge alle tilladelser.
  • Rul ned til og tryk på Submit- knappen.

En af disse beslutninger kan rette fejlmeddelelsen " Filen er låst ", så du kan åbne eller slette den nødvendige fil i OneDrive for Business. Hvis du har en anden opløsning til fastsættelse af låste filer i OneDrive, er du velkommen til at dele den nedenfor.

Anbefalet

Masseffekt: Andromeda shaky kamera [FIX]
2019
5 bedste software til at gå live på Facebook
2019
2 af den bedste automatiserede argumentationssoftware til forenklet logik
2019