Sådan fjernes permanent Fortsæt for at se besked på Netflix

Vi anbefaler: Programmet for korrektion af fejl, optimere og fremskynde Windows.

Når du har tilmeldt dig et abonnement på Netflix, får du dig til at blive båret af spændingen og starte episoder på episoder. Du forlader mange i midten og venter på at finde den serie, der kunne fange dit hjerte og selvfølgelig din opmærksomhed. Efter lidt tid indser du dog, at alle de ufærdige episoder forbliver der, på Netflix-afspilningslisten. De er klar til at blive genoptaget ved blot at trykke på knappen Play.

Du har besluttet at tage situationen i dine hænder og forstå, hvordan du fjerner, fortsætter med at se på Netflix. Du vil have disse "forslag" til at forsvinde for evigt.

I denne artikel vil vi forklare dig, hvordan du fuldfører denne operation på begge versioner af Netflix.

  • baseret på browseren (til computere)
  • base på de apps, der er tilgængelige for de forskellige enheder.

De trin, du vil læse i denne artikel, giver ikke nogen form for ændring eller uofficiel procedure. Sletning af indhold fra visumlisterne er en funktion, der allerede er integreret i Netflix.

Slet Fortsæt Ved at se på Netflix med disse løsninger

  1. Fjern Fortsæt for at se på Netflix fra pc
  2. Fjern Fortsæt for at se på Netflix fra smartphones, tablets og andre enheder

1. Fjern Fortsæt for at se på Netflix fra pc

Som du ved godt, er det muligt at udnytte Netflix indhold selv fra de mest moderne computerbrowsere. Du har mulighed for at bruge alle de funktioner, som appen tilbyder, herunder ledelsen af ​​profilen og din personlige konto.

For at fjerne Fortsæt for at se på Netflix ved hjælp af din computer, skal du handle på dette sidste aspekt. Med andre ord skal du få adgang til kontosiden fra din browser. Derefter slette fra visning aktiviteter, som du vil deaktivere.

  1. Få adgang til den vigtigste Netflix-side fra den internetbrowser, du normalt bruger.
  2. Tryk på den røde login- knap i øverste højre hjørne af siden.
  3. Indtast de legitimationsoplysninger, der er knyttet til din Netflix-konto i felterne E-mail og Password.
  4. Klik på knappen Login for at indtaste dit personlige område.

Hvis du ikke længere husker adgangskoden for at få adgang til tjenesten, skal du følge de næste trin:

  1. Klik på linket Hjælp os i nederste højre hjørne af adgangskassen.
  2. Vælg tilbagestillingsindstillingen for dit kodeord.
  3. Følg instruktionerne på skærmen omhyggeligt for at fortsætte.

Hvis du ikke længere har adgang til det e-mail eller telefonnummer, som du har registreret, skal du følge de følgende trin:

  1. Klik på linket Jeg kan ikke huske min email adresse eller mit telefonnummer .
  2. Angiv dit navn, dit efternavn og dit kreditkortnummer på Netflix.
  3. Klik på knappen Find konti
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre genoprettelsesprocessen.

Når du har adgang til din konto, skal du følge de næste trin:

  1. Klik på den bruger, hvorfra du vil slette visningsaktiviteten (f.eks. Tom).
  2. Tryk på billedet af profilen øverst til højre.
  3. Vælg Kontoelementet i menuen, der åbnes.

Når du kommer til næste vindue, skal du følge de næste trin:

  1. Rul ned for at finde sektionen Min profil,
  2. Klik på linket Indholdsaktivitet
  3. Identificer på den næste side den episode, der skal slettes fra listen "keep watching".
  4. Klik på ikonet i form af en bin helt til højre for at slette det fra visningsaktiviteten. Hvis det er din hensigt at fjerne fra din "holde øje" hele serien, klik på linket Hide series? som fremkommer senere i kassen.

Bemærk, at sletning af episoden / serierne fra visningsaktiviteten påvirker alle enheder, der er tilknyttet kontoen. For at tilføje episoden eller serien igen i afsnittet "keep watching", skal du bare begynde at spille det igen i Netflix.

2. Fjern Fortsæt for at se på Netflix fra smartphones, tablets og andre enheder

Du bruger ikke Netflix fra din computer, men i stedet stoler du på apps til smartphones, tablets, konsoller eller Smart TV'er? Bare rolig, sletter episoder og hele serien fra at se er meget nemt! Vi vil forklare det for dig i følgende trin:

  1. Start Netflix-appen fra den enhed, du vil handle på
  2. Få adgang til det ved at trykke på login- knappen øverst til højre.
  3. Afslut denne handling, vælg den profil, som du har til hensigt at betjene ved at trykke på det relative billede, der er placeret på den næste skærm.
  4. Tryk på ikonet ☰ placeret nederst til højre
  5. Vælg artiklen Konto i menuen, der vises på skærmen.
  6. På dette tidspunkt skal det automatisk åbne et standardbrowservindue, der viser kontostyringssiden. Rul ned sidstnævnte, indtil du finder boksen Min profil .
  7. Tryk på posten Watch content og vent på den sammenfattende side, der indeholder de episoder, der skal vises på skærmen.
  8. Tryk på ikonet i form af en bin, der er placeret ved siden af ​​den episode, du agter at fjerne fra "holde øje" på Netflix.

Selv i dette tilfælde kan forplantningen af ​​forandringen tage op til 24 timer. Hvis dit mål er at slette hele serien fra watchlisten, skal du trykke på linket Skjul serier .

Du har ikke Netflix-appen installeret, men du vil stadig fjerne "holde øje med Netflix"? Du kan følge de næste trin:

  1. Gennemse på denne side ved hjælp af den browser, der passer dig bedst (f.eks. Google Chrome til Android).
  2. Log ind på Netflix.
  3. Tryk på knappen at øverst til venstre.
  4. Vælg Konto- elementet (placeret lige under kontonavnet og profilbilledet).
  5. Følg de samme instruktioner, som vi gav dig tidligere.

Vi håber, at vores vejledning var nyttig. Du kan forlade os dine kommentarer i afsnittet "Kommentarer" nedenfor.

Anbefalet

Fuld løsning: VPN fungerer ikke over 3G
2019
Fix Symelam.sys opstartsfejl med disse løsninger
2019
Fix: Fingeraftrykslæser virker ikke efter søvn i Windows 10
2019